Dansk NHL-konkurrent skadet i Anaheim-nedsabling

Anaheim Ducks' danske målmand Frederik Andersen har på det seneste mistet sin startplads i målet til den amerikanske opkomling John Gibson.

Gibson har stået en række gode kampe i løbet af december og januar, hvor Ducks har lukket meget få mål ind. Kun to scoringer har holdet fået imod sig i de seneste fire kampe.

Men i kampen natten til torsdag mod Toronto Maple Leafs var Gibson og Ducks rådvilde. Leafs førte 3-0 kort inde i tredje periode, hvor den unge målmand måtte udgå med en skade efter at være kollideret med Torontos Nazem Kadri.

Toronto vandt kampen 4-0.

Anaheim Ducks træner Bruce Boudreau siger efter kampen, at han endnu ikke kender omfanget af Gibsons skade.

Andetsteds i NHL var en anden dansker også i aktion.

Jannik Hansen og hans Vancouver Canucks fik en 3-2-sejr mod Carolina Hurricanes, og holdet hænger dermed på i kampen om slutspilspladserne i Pacific Division.

Det canadiske hold har nu 16 sejre og 25 nederlag. Ni af kampene er tabt i forlænget spilletid, hvilket er mest af alle i NHL.

Jannik Hansen måtte udgå sent i tredje periode efter en nærkamp, men det vurderes ikke at være en skade, der kommer til at holde ham fra isen i længere tid.

Washington Capitals er hidtil årets bedste NHL-hold. Holdet fra hovedstaden har vundet 29 kampe og kun tabt 7 i ordinær spilletid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip