Dansk NHL-målmand brillerer i ny sejr

18/10/2014

Den danske ishockeymålmand Frederik Andersen har sat en fed streg under, at han bør passe målet hos NHL-klubben Anaheim Ducks.

Fredag sejrede holdet for fjerde gang i træk i verdens bedste liga med Andersen på mål, og danskeren havde en stor andel i hjemmesejren på 2-1 over Minnesota Wild.

Udeholdet førte ellers 1-0 efter de første to perioder, men to scoringer i den tredje tippede kampen over til Anaheims fordel.

Frederik Andersen brillerede undervejs med 27 redninger på 28 forsøg og blev efterfølgende kåret som en af kampens tre stjerner af NHL.com.

Det var Anaheims fjerde sejr ud af fem mulige, og Frederik Andersen spillede i øvrigt ikke, da det enlige nederlag faldt i første runde.

Klubben har nu lagt sig i spidsen for Pacific Division.

I denne finder man også Vancouver Canucks med Jannik Hansen på holdet.

Danskeren fik godt ni minutter på isen, da Edmonton Oilers blev slået 2-0 på udebane. Vancouver er kommet godt i gang med tre sejre i lige så mange kampe.

De danske spillere er i det hele taget kommet godt i gang med sæsonen. New York Islanders med Frans Nielsen fører Metropolitan Division efter fire sejre på stribe.

Montreal Canadiens med Lars Eller på holdet fører Atlantic Division efter fire sejre i fem kampe.