Dansk OL-duo skal sikre VM-medaljer i Kina

Landstræner Lars Uhre har sammen med den øvrige sportslige ledelse udtaget 16 spillere, der skal forsøge at spille medaljer hjem til Danmark.

- Det er en blanding af medaljekandidater og unge spillere, der skal med for at få erfaring, så de står bedre rustet til VM i Danmark næste år, som vi sender af sted. Det er ikke urealistisk at tro på medaljer i fire kategorier, hvis det hele kommer til at gå godt, og det tror vi på, siger Lars Uhre til badminton.dk.Ét af medaljehåbene er herredoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen, der tabte sidste sommers OL-finale til de topseedede kinesere Fu Haifeng og Cai Yun.

Truppen ser ud som følger:Herresingle:- Jan Ø. Jørgensen (Skovshoved)- Viktor Axelsen (Odense OBK) - Hans-Kristian Vittinghus(Team Skælskør-Slagelse).

Damesingle:- Line Kjærsfeldt (Aarhus AB)- Sandra-Maria Jensen (Solrød Strand) Begges deltagelse er dog betinget af, at det internationale badmintonforbund modtager afbud fra spillere, der ligger højere rangeret end danskerne.

Herredouble: - Carsten Mogensen (Skovshoved) / Mathias Boe (Odense OBK) - Mads Conrad-Petersen (Skovshoved) / Rasmus Bonde (Aarhus AB)

Damedouble: - Kamilla Rytter Juhl (Greve) / Christinna Pedersen (Greve) - Marie Røpke (Gentofte) / Line Kruse (Gentofte).

VM i Kina spilles fra den 5.-11. august 2013.

Dagens Gossip