Dansk OL-guldvinder slutter på sjettepladsen i Canada

Den danske cykelrytter Lasse Norman Hansen (Cannondale-Garmin) sluttede på sjettepladsen i cykelløbet Tour of Alberta i Canada.

Efter sin fine sejr på femte etape blev Lasse Norman sent mandag aften nummer 41 på sjette og sidste etape med start og mål i Edmonton. Han var i mål med et tidstab på fem sekunder til den tyske etapevinder Niklas Arndt (Giant-Alpecin).

I det samlede regnskab var Lasse Norman et minut og otte sekunder efter løbets vinder, hollænderen Bauke Mollema (Trek).

Lasse Norman vandt OL-guld i omnium på cykelbanen i London for tre år siden, og han har tidligere meddelt, at han efter denne sæson på landevejen igen vil koncentrere sig om banecyklingen med henblik på næste års OL i Rio.

Samtidig kører den unge fynbo også for en ny kontrakt med et landevejshold. Hans nuværende aftale med Cannondale-Garmin udløber efter denne sæson.

Det internationale cykelfelt fortsætter i den østlige del af Canada senere på ugen. Her køres World Tour-løb i Quebec City og Montreal henholdsvis på fredag og søndag.

Her kommer flere danskere på startlisten. Blandt dem Matti Breschel (Tinkoff-Saxo), som forbereder sig til kaptajnrollen på det danske landshold forud for VM i Richmond, USA, senere på måneden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip