Dansk piges efterlysning: Hjælp med at finde min dobbeltgænger

- Lige da jeg så det, fik jeg gåsehud over det hele. Det kunne ikke passe.

Sådan beskriver 18-årige Stephanie Nielsen fra Slagelse (til højre på billedet red.) den oplevelse, hun fik i efteråret 2012, da en veninde sendte hende et billede, hun havde fundet på den amerikanske blogging-platform, Tumblr.

Veninden troede hun havde fundet et billede af Stephanie. I virkeligheden var det et billede af en komplet ukendt person. Men ligheden var så slående, at selv Stephanie selv blev i tvivl.

- På det originale billede sidder hun sammen med en anden person, og jeg tænkte: Hvem er det, jeg er fotograferet sammen med? Men så gennemtænkte jeg situationen. For jeg vidste jo godt, det ikke var mig. Det var lidt chokerende. Min familie troede heller ikke på, det ikke var mig, siger Stephanie Nielsen til Dagens.dk.

Hun kan se mange ligheder. Blandt andet ansigts-mimikken, smilehullerne ved kinderne, øjenbrynene, piercingerne og tatoveringen på skulderen.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Og siden, den 18-årige slagelsegenser så billedet første gang, har det fyldt en hel del i hendes liv. Hun ønsker at finde ud af, hvem dobbeltgængeren på billedet er.

- Jeg vil vide, hvem hun er, og måske også, hvordan hun ville have det med at se et billede af mig. Måske ville det være en ligeså stor omvæltning, forklarer Stephanie Nielsen.

Udover, at billedet er fundet på en udenlandsk blog, så er der ingen spor at gå efter. Og Stephanie Nielsen tror ikke, pigen er dansk.

- Jeg er selv halvt iraner, og hun kunne også godt se lidt mellemøstlig ud. Og at dømme på tatoveringen må hun være over 18 år. Hvem ved, om vi er i familie langt ude, siger hun.

Nu håber Stephanie Nielsen, der til dagligt læser HF og STX enkeltfag, at hendes efterlysning kan nå vidt omkring via Facebook.

Kan du hjælpe Stephanie Nielsen med at finde frem til sin dobbeltgænger? Skriv til [email protected].

SE BILLEDET I FULD STØRRELSE HERUNDER:

Dagens Gossip