Dansk popdarling shopper luksusbil

Skrevet af admin

07/02/2015
Når han alligevel skal køre Danmark tyndt for at turnere med sin musik, kan han lige så godt have en ordentlig bil at køre i.Og det har den danske superstjerne Christopher nu i den grad fået. Torsdag afslørede "Told You So"-sangeren nemlig på sin Instagram, at han har anskaffet sig en luksusbil.- Opgraderet! skriver den hjerteknusende popdarling således om et billede, hvor han storsmilende står ved siden af sin nye og skinnende BMW X4.BMW X4'eren er en slags blanding mellem en klassisk firehjulstrækker og en sportsvogn, og farven på Christophers model er helt sort.Den type BMW, som Christopher har investeret sine hårdt tjente penge i, koster gerne et sted mellem 800.000 kroner og en million.Dog har popsangeren med nuddelhåret ikke offentliggjort, hvor mange penge han betalte for sin nye vogn, da han kørte den hjem fra bilforhandleren Jan Nygaard i Lyngby, hvor han købte den.Uanset hvad bilen kostede, kan du se et billede af den lige her: http://instagram.com/p/yxQGtejAeu/?modal=trueNewspaq

Mest læste i dag

Når han alligevel skal køre Danmark tyndt for at turnere med sin musik, kan han lige så godt have en ordentlig bil at køre i.

Og det har den danske superstjerne Christopher nu i den grad fået. Torsdag afslørede "Told You So"-sangeren nemlig på sin Instagram, at han har anskaffet sig en luksusbil.

- Opgraderet! skriver den hjerteknusende popdarling således om et billede, hvor han storsmilende står ved siden af sin nye og skinnende BMW X4.

BMW X4'eren er en slags blanding mellem en klassisk firehjulstrækker og en sportsvogn, og farven på Christophers model er helt sort.

Den type BMW, som Christopher har investeret sine hårdt tjente penge i, koster gerne et sted mellem 800.000 kroner og en million.

Dog har popsangeren med nuddelhåret ikke offentliggjort, hvor mange penge han betalte for sin nye vogn, da han kørte den hjem fra bilforhandleren Jan Nygaard i Lyngby, hvor han købte den.

Uanset hvad bilen kostede, kan du se et billede af den lige her: http://instagram.com/p/yxQGtejAeu/?modal=true

Newspaq