Dansk popsanger udgiver personlig fotobog

Mange danskere forbinder musikeren Joey Moe med hans bløde vokal og kærlighedsfyldte sange, som på hitsinglen "Du én ener".

Nu giver Joey Moe sine fans chancen for at få et personligt indblik i hans liv som popstjerne. Sangfuglen har netop afsløret, at han udgiver en fotobog med titlen "Bag Om".

På den 30-åriges hjemmeside www.joeymoe.com kan man læse, at bogen skal vise de personlige og upolerede sider af sangeren, som offentligheden normalt ikke får at se.

Fotobogen er lavet i samarbejde med fotografen Sarah Hesselbo, der i tre år har fulgt Joey Moes gøren og laden og har rejst med ham rundt i det danske rige.

- Sarah, som har været fotograf på mine seneste tre plader, kom til mig for tre år siden og spurgte, om ikke vi burde forevige denne rejse ... Det sagde jeg ja til, fortæller Joey Moe på sin hjemmeside.

På Instagram har Joey Moe lagt et billede op, hvor man kan se forsiden af "Bag Om". Her skriver sangeren bag "Dobbeltslag" også, at bogen allerede nu kan bestilles hos diverse bogforhandlere.

Læs mere om Joey Moes fotobog her: http://www.jmshop.dk/products/bagom

Se Joey Moes billede fra Instagram her: https://www.instagram.com/p/BEvLLgaIgMc/?taken-by=joeymoeofficial

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip