Dansk popstjerne udgiver ny sang med Justin Bieber

Da den danske sangerinde MØ i 2013 modtog den anerkendte musikpris "P3 Prisen" ved P3 Guld, virkede det i et kort øjeblik som om, at "Pilgrim"-artistens karriere toppede.

Det var dog langt fra tilfældet, og MØ, der har det borgerlige navn Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen, har siden slået fast, at hun på ingen måde er færdig med både at overraske og begejstre sit publikum.

Nu har MØs karriere taget endnu en vild drejning. Ifølge det amerikanske musikmedie Pitchfork skal den 27-årige sangerinde nemlig medvirke på musikgruppen Major Lazers nye single sammen med den canadiske superstjerne Justin Bieber. Den stjernespækkede single ved navn "Cold Water" bliver den første single fra Major Lazers kommende album.

Der er endnu ikke fastsat en specifik udgivelsesdato for Major Lazers nye single, og på Twitter spørger Justin Bieber selv Major Lazer-bagmanden Diplo om, hvornår den nye sang mon skal udgives.

- Hvornår skal vi udgive den nye musik?, spørger Justin Bieber.

At MØ og Justin Bieber skal samarbejde med det elektroniske musikkollektiv Major Lazer kommer dog ikke som en overraskelse, da de to sangere begge tidligere har samarbejdet med Major Lazer om hits som "Lean On" og "Where Are Ü Now".

Se et billede af Justin Biebers Twitter-opslag, som han sendte til Diplo, her: http://www.billboard.com/articles/news/7377407/diplo-says-major-lazer-ju...

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip