Dansk rapper overrasket af vild opringning: 'Du er far til en lille pige'

I 2011 stiftede Danmark førte gang bekendtskab med rapperen Kaka, da han medvirkede på Wafandes megahit ‘Gi’ mig et smil’.

Siden medførte den offentlige opmærksomhed en både succesfuld - men måske også lidt for festlig - turné med kollegerne Wafande, Pharfar og resten af Donkey Sound-drengene, for efter et par år med masser af fest og fart på, melde rastløsheden sig i slutningen af 2014. Det skriver Metroxpress.

- Mit liv manglede indhold. Når jeg kom hjem fra koncerterne, manglede jeg noget, jeg kunne fylde min hverdag ud med. Jeg havde brug for at være et almindeligt menneske, fortæller Kaka til Metroxpress.

Svaret kom dog i form af et opkald, som ændrede Kakas liv drastisk.

- Så var det, at jeg fik et opkald fra en gammel veninde, der havde noget, vi lige skulle tale om, siger 25-årige Kaka og fortæller, at mening med livet pludselig kom dumpende, da han fik meldingen om, at han formentlig var far til hendes et-årige datter.

- Jeg tog i studiet samme aften, og så flød tankerne bare. Jeg havde ikke skrevet en frisk sang i et år, da inspirationen kom væltende. At jeg har fået en datter har givet min hverdag fylde. I starte skulle jeg lige vænne mig til at skifte fra Kaka på scenen til at være far, når jeg kom hjem. Jeg er ikke kæreste med min datters mor, men vi er gode venner. Vi havde aldrig planlagt at skulle have et barn sammen, men det er hvad der sker, og heldigvis er det jo gået rigtig godt, fortæller han.

Den pludselig inspiration og den fornyede mening med livet har været med til at sparke Kakas ‘voksen liv’ i gang - et nyt liv, som han nu markerer med sin nye album ‘Alle kigger’.

- Min første ep kom i forlængelse af tiden med Natasja, min næste var jeg lidt Wafandes sidekick, nu er jeg sådan helt klassisk klar til at stå på egne ben, for tæller Kaka.

 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip