Dansk sangerinde revser dansk festival

Den danske sommer står for døren, og det betyder for mange danskere, at rygsækken og teltet skal pakkes og gøres klar til årets festivaler, der bliver holdt mange forskellige steder i det danske land.

Som optakt til sommerens festligheder offentliggør flere af de de danske festivaler også dele af årets musikprogram. Den fynske festival Tinderbox har netop udgivet deres program for, hvilke kunstnere der vil pryde musikscenerne i Tusindårsskoven.

Det er dog langt fra alle, der er tilfredse med udvalget af kunstnere på Tinderbox.

På Twitter har den danske sangerinde Stine Bramsen udtrykt sin frustration over en ny optælling af mandlige og kvindelige kunstnere til Tinderbox, foretaget af Politiken.

Optællingen viser, at der kun er to kvindelige kunstnere, som skal optræde, i forhold til de 99 mandlige kunstnere der skal på scenen.

- To kvinder og 99 mænd til Tinderbox! Syg statistik, skriver Stine Bramsen på Twitter.

Kønsfordelingen til årets Tinderbox Festival er udregnet på baggrund af medlemmerne af de 35 bands, heriblandt Dizzy Mizz Lizzy og Lukas Graham, der skal optræde på de fynske scener. Der står dog ingen navne på kvindelige solister skrevet på festivalplakaten.

Tinderbox 2016 finder sted fra 23.-26. juni ved Tusindårsskoven i Odense.

Se Stine Bramsens opslag på Twitter her: https://twitter.com/StineBramsen/status/719782134534287360

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip