Dansk sangfugl: Har set ulighed i branchen

Feminisme er et emne, der optager sangerinden Fallulah, med det borgerlige navn Maria Christina Apetri, og selv har hun oplevet, hvordan lighed mellem kønnene ikke altid er en prioritet hos alle.

Det fortæller sangerinden i et interview med Gaffa.

- Jeg har mødt ulighed alle mulige steder som kvinde i musikbranchen. Jeg har for eksempel oplevet på spillesteder, at arrangøren går rundt og hilser på alle mine mandlige musikere, men fuldstændig ignorerer mig, siger sangerinden og uddyber:

- Jeg synes også, der er for stor ulighed i livebranchen og på festivaler, hvor jeg slet ikke synes, de kvindelige kunstnere er stærkt nok repræsenteret. Og jeg snakker ikke om kvoter og sådan noget, for det er jeg slet ikke fortaler for, men vi bliver lidt for let overset og set som andenrangsmusikere, synes jeg.

Fallulah, der står bag numre som "Out of It" og "Bridges", mener dog, at uligheden i branchen ikke er noget, som er særlig populært at tale om, fordi det hurtigt kan stemple én som værende hysterisk eller rødstrømpe.

– Der er mange, der ikke taler om det, fordi de er bange for at blive ekskluderet eller ikke blive taget alvorligt, siger sangerinden til Gaffa.

31-årige Fallulah har netop sendt sit seneste album "Perfect Tense" på gaden.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip