Dansk sejrsstime fortsætter i ungdommens Tour de France

Cykelrytterne på det danske U23-mandskab har fundet storformen frem til dette års udgave af Tour de l'Avenir, der også går under betegnelsen U23-rytternes svar på Tour de France.

Særligt Søren Kragh Andersen (Trefor-Blue Water) har sat sit præg på løbet. Tirsdag vandt han den 137 kilometer lange 3. etape fra Champagnole til Tournus, hvilket var hans anden etapetriumf i løbet.

Lørdag lagde han ud med at vinde den indledende prolog, hvorefter han kunne iføre sig førertrøjen. Den har han siden måttet overlade til schweizeren Tom Bohli fra BMC-holdet.

- I dag vinder jeg, fordi jeg kører cyklen først over stregen. Men det er holdet, der vinder. Ligesom de foregående dage så kører holdet bare, som det skal sammen, siger Søren Kragh Andersen i en pressemeddelelse fra Danmarks Cykle Union.

På mandagens 2. etape var det Mads Pedersen (Team Cult Energy), der viste det danske flag frem, da han sejrede i etapen til Arbois.

- Når en rytter sejrer på holdet, motiverer vi hinanden. Alle bliver sultne af det. Vi er gode kammerater og under hinanden det her. Vi er et vinderhold, og vi tordner derudaf sammen. Det her er en holdindsats, virkelig en holdindsats, siger Søren Kragh Andersen.

Mads Pedersen er bedste dansker i den samlede stilling på femtepladsen, 30 sekunder efter Bohli.

Søren Kragh Andersen ligger samlet på syvendepladsen, 1.29 minutter fra førertrøjen.

Etapeløbet slutter næste lørdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip