Dansk skuespiller filmer med Charlize Theron

Den danske skuespiller Roland Møller har for alvor gang i karrieren, og nu står han over for sit internationale gennembrud.

Den 43-årige skuespiller er netop nu i gang med optagelserne til spionfilmen "The Coldest City", og her skal den danske skuespiller spille sammen med en række Hollywoodstjerner. Det afslører han på sin Instagram-profil.

- Træning på skydebanen i Budapest. Arbejder på en action/spion thriller sammen med Charlize Theron, James Mcavoy og John Goodman, skriver han.

Herhjemme brød han igennem i fængselsdramaet "R", og filmens miljø var bestemt ikke ukendt for det danske stjerneskud. Roland Møller har nemlig flere voldsdomme i bagagen, og han har derfor været inde og ruske tremmer flere gange, men siden 2002 har han holdt sig fra den kriminelle løbebane.

I stedet har han opnået stor succes i film som "Nordvest" og "Skammerens Datter", og for førstnævnte vandt han en Bodil for bedste mandlige birolle.

Senere på året kan han for første gang opleves i en hovedrolle i den danske krigsfilm "Under sandet", og snart kan han altså også opleves på det hvide lærred uden for Danmark.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip