Dansk skuespiller filmer med Charlize Theron

Den danske skuespiller Roland Møller har for alvor gang i karrieren, og nu står han over for sit internationale gennembrud.

Den 43-årige skuespiller er netop nu i gang med optagelserne til spionfilmen "The Coldest City", og her skal den danske skuespiller spille sammen med en række Hollywoodstjerner. Det afslører han på sin Instagram-profil.

- Træning på skydebanen i Budapest. Arbejder på en action/spion thriller sammen med Charlize Theron, James Mcavoy og John Goodman, skriver han.

Herhjemme brød han igennem i fængselsdramaet "R", og filmens miljø var bestemt ikke ukendt for det danske stjerneskud. Roland Møller har nemlig flere voldsdomme i bagagen, og han har derfor været inde og ruske tremmer flere gange, men siden 2002 har han holdt sig fra den kriminelle løbebane.

I stedet har han opnået stor succes i film som "Nordvest" og "Skammerens Datter", og for førstnævnte vandt han en Bodil for bedste mandlige birolle.

Senere på året kan han for første gang opleves i en hovedrolle i den danske krigsfilm "Under sandet", og snart kan han altså også opleves på det hvide lærred uden for Danmark.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip