Dansk sportsdirektør stopper øjeblikkeligt

Det gjorde de samme aften, som holdet ellers havde fået realiseret et af sæsonens store mål, at blive udtaget til Post Danmark Rundt. Men uenigheden om hvordan holdet skulle udvikles, var for stor til, at man kunne fortsætte samarbejdet.

Allan Johansen er tidligere dansk mester på landevej, og han har kørt for både Team Fakta, det hollandske BankGiroLoterij. Han er i cykelsporten kendt som en mand med sine meningers mod. Han har fået ros for at have fået trimmet forholdene omkring Concordia-Riwal-holdet og gjort det meget mere professionelt, men hans retning var åbenbart ikke tilfredsstillende for folkene bag holdet.

- Vi ville to forskellige ting, og vi kunne ikke blev enige om et fremtidigt samarbejde. Det er brandærgerligt, for teamet har kørt med gode resultater, og min mission var ved at lykkedes. Det er rigtigt synd for rytterne, de står uden en sportschef til Post Danmark Rundt, de bliver taberne i det her, siger Allan Johansen.

Han har ikke sin fremtid på plads endnu efter bruddet, men han vil gerne fortsætte i cykelbranchen.

- Det er interessant at få rytterne til at performe, og jeg mener selv, at jeg har noget byde ind med.

Sportsdirektør Brian Petersen har i sympati med Allan Johansen i øvrigt også valgt at stoppe på holdet.

Concordia-Riwals mest kendte ryttere er Martin Mortensen og Kasper Klostergaard, der begge har en fortid som Pro Tour-ryttere hos henholdsvis Vacansoleil og Saxo Bank.

Dagens Gossip