Dansk stjernefrø er klar til udlandseventyr

Skrevet af admin

25/09/2015

Mest læste i dag

Den 24-årige skuespillerinde Sarah-Sofie Boussnina er stormet frem i den danske filmbranche, og blev for alvor et kendt ansigt i de danske tv-stuer, da hun spillede med i tv-serien "Lærkevej", Siden har hun blandt andet spillet med i tv-serien "1864" og biografhittet "Fasandræberne".

Nu er hun aktuel i den populære dansk-svenske tv-serie "Broen", hvor hun har en gennemgående rolle.

- Jeg kan ikke afsløre så meget, men jeg er med fra tredje afsnit. Jeg spiller en pige, som både er stærk og følsom, og jeg tror virkelig, at hun kommer til at vinde publikums hjerter, siger Sarah-Sofie Boussnina.

De tidligere sæsoner af den populære tv-serie er blevet solgt til omkring 160 forskellige lande, og det unge stjernefrø håber, at den nye sæson vil nå ligeså bredt ud. Hun drømmer nemlig om en karriere i udlandet, og nu føler hun sig klar til at tage springet.

- Jeg synes, at det er vildt spændende, at den kan blive solgt. Jeg har udviklet mig rigtigt meget de seneste par år, og jeg er nået til et sted lige nu, hvor jeg hviler rigtig meget i mig selv. Jeg ved, hvem jeg er, og der er ikke rigtig noget, der kan slå mig ud af kurs, siger hun og tilføjer:

- Jeg er virkelig ung stadigvæk, og jeg har skullet finde ud af, hvem jeg er. Jeg har lært at sige ja og nej, når jeg mener det, og det kan være svært i starten. Jeg tror, at det er vigtigt at være tykhudet i den her branche. Især hvis man skal udenlands. Jeg er klar til mere nu.

Drømmen om at slå igennem i udlandet er ikke ny. Det er noget Sarah-Sofie Boussnina altid har haft i tankerne. Derfor fik hun sidste vinter et team i USA, der skal repræsentere hende i mulighedernes land.

- Det har egentligt altid været det, jeg gerne ville, men det skal ske på den rigtige måde. Jeg er ikke utålmodig med det, for det handler om, at man skal være dygtig nok, og timingen skal være den rigtige. Jeg føler mig klar til det nu, og nu har jeg et hold, der kan hjælpe mig, siger hun.

Den selvlærte skuespillerinde arbejder også hårdt for at nå sine mål. Når hun forbereder sig på en rolle, lægger hun alle sine kræfter i det.

- Jeg er så nørdet med det. Jeg laver grafer og baggrundsviden om min historie. Jeg laver et helt nyt liv oppe i mit hoved. Det tager ret meget af min tid, og jeg kan også finde på at gå i karakterens tøj til hverdag for at leve mig ind i det, siger hun.

Sarah-Sofie Boussnina kan opleves i rollen som den unge pige Jeanette i tredje sæson af "Broen", der har premiere den 27. september.

/ritzau/FOKUS