Dansk stjerneskud blev væk fra prisfest

Skrevet af admin

24/11/2014
Teknikken fejlede for det danske stjerneskud MØ, da hun i oktober optrådte med rapperen Iggy Azalea i "Saturday Night Live".Efterfølgende blev den danske sangerinde kritiseret for sin præstation, og måtte lægge et undskyldende brev på de sociale medier, hvor hun udtrykte ærgrelse over sin mislykkede optræden. Men selvom australske Azalea dengang forsvarede MØ, så var rapperen alene på scenen, da hun natten til mandag optrådte ved den gigantiske prisuddeling American Music Awards i Los Angeles.Det skriver Billboard Magazine.Og det er på trods af, at Azalea spillede sangen "Beg For It", hvor den 26-årige fynbo ellers synger omkvædet. Rapperen havde ellers den 27. oktober bekendtgjort på sin Twitter-profil, at MØ ville være med på scenen til American Music Awards, og Mø har også selv udtrykt glæde over at skulle optræde ved det prestigefyldte show.Hverken MØ eller Iggy Azalea har endnu kommenteret sagen om, hvorfor danskeren ikke var at finde på scenen i Los Angeles natten til mandag.Newspaq

Dagens topnyheder

Teknikken fejlede for det danske stjerneskud MØ, da hun i oktober optrådte med rapperen Iggy Azalea i "Saturday Night Live".

Efterfølgende blev den danske sangerinde kritiseret for sin præstation, og måtte lægge et undskyldende brev på de sociale medier, hvor hun udtrykte ærgrelse over sin mislykkede optræden.

Men selvom australske Azalea dengang forsvarede MØ, så var rapperen alene på scenen, da hun natten til mandag optrådte ved den gigantiske prisuddeling American Music Awards i Los Angeles.

Det skriver Billboard Magazine.

Og det er på trods af, at Azalea spillede sangen "Beg For It", hvor den 26-årige fynbo ellers synger omkvædet. Rapperen havde ellers den 27. oktober bekendtgjort på sin Twitter-profil, at MØ ville være med på scenen til American Music Awards, og Mø har også selv udtrykt glæde over at skulle optræde ved det prestigefyldte show.

Hverken MØ eller Iggy Azalea har endnu kommenteret sagen om, hvorfor danskeren ikke var at finde på scenen i Los Angeles natten til mandag.

Newspaq