Dansk stopper scorer igen for kinesisk fodboldklub

23/04/2016

Der investeres i disse år massivt i dygtige udenlandske stjerner i den bedste kinesiske fodboldrække.

En af dem er den mindre profilerede danske forsvarsspiller Eddi Gomes, som lørdag scorede for Henan Construction, der vandt 2-1 ude over Yanbian.

Den tidligere Esbjerg- og HB Køge-stopper spillede hele kampen for udeholdet og scorede til 1-0 allerede efter 13 minutter.

I anden halvleg scorede begge mandskaber et mål hver, og så endte det med en kneben sejr for Eddi Gomes og holdkammeraterne, som er nummer tre i ligaen med ti point efter seks kampe.

Det var anden gang i denne sæson, at Eddi Gomes scorede et mål for Henan Construction. Han blev matchvinder i 1-0-sejren ude over Chongqing Lifan i midten af marts.

Den storsatsende klub Jiangsu Suning, der har hentet Chelsea-spilleren Ramires og Alex Teixeira fra Shakhtar Donetsk for store millionbeløb, fører ligaen med 14 point.

Lørdag reddede den tidligere Manchester City-angriber Jo et point hjem til topholdet med en scoring på et straffespark i overtiden i 1-1-kampen ude mod Guangzhou R&F.