Dansk Supermarked: Undskyld vi ikke har gryder nok

Det drejer sig om Dansk Supermarkeds guldmærkekampagne, der er blevet så populær at man ikke kan følge med.

Siden den 29. juli har kunderne i føtex, Bilka og Salling modtaget guldmærker for hver 50 kroner, de købte ind for. Guldmærkerne giver mulighed for at købe gryder fra Thomas Cook & Pour med 70 procent rabat, og flere kunder er gået forgæves, fordi nogle modeller har været udsolgt i butikkerne.

Indkøbsdirektør Jean Ladehoff beklager, men lover, at flere gryder er på vej til butikkerne, og at der senest ultimo uge 44 skulle være gryder nok til alle.

- Vi havde naturligvis håbet, at kunderne ville synes godt om kampagnen, men vi havde ikke forestillet os, at efterspørgslen ville nå de højder. Vi har solgt mere end tre gange så mange gryder, som vi havde forventet,  siger Jean Ladehoff.

Manglen på de populære gryder har givet anledning til flere klager og frustration hos kunderne.

- Jeg skal være den første til at beklage dybt. Vi kan godt forstå, at kunderne bliver sure, når de oplever, at gryderne er udsolgt flere steder. Vi har sat alle sejl til for at få så mange hjem som overhovedet muligt – og senest ultimo uge 44 burde vi have nok gryder hjemme til alle. Jeg garanterer, at alle kunder får mulighed for at købe de ønskede gryder til rabatpris ved indlevering af fyldte samlehæfter, inden kampagnen slutter den 1. december 2012, siger Jean Ladehoff.

Dagens Gossip