Dansk Svømmeunion: Vi er meget tilfredse med pigerne

Rikke Møller Pedersen missede akkurat medaljeceremonien i 100-meter bryst tirsdag aften, da hun sluttede som nummer fire kun et enkelt lille ryk fra amerikaneren Jessica Hardy. Dermed gjorde hun kunsten efter Jeanette Ottesen Gray, der knap 24 timer før svømmede sig ind på samme placering i 100-meter butterfly.

Alligevel er Dansk Svømmeunion tilfredse med svømmepigernes indsats, hvor Lotte Friis' flotte sølvmedalje i disciplinen 1500-meter fri hidtil har været største lyspunkt.

- Det er selvfølgelig altid ærgerligt at blive nummer fire. Men de har svømmet nogle gode løb, og indtil nu har stævnet forløbet fint. Vi har fået en medalje i den første del af stævnet, og vi er stærkere i den sidste del. Man kan altid ærgre sig over en fjerdeplads, men det gider vi ikke bruge energien på, for alt i alt går det, som det skal, siger sportschefen i Dansk Svømmeunion, Mikkel von Seelen, til BT.

Han regner stadig med, at Danmark som minimum har tre gode skud i bøssen ved Jeanette Ottesen Gray i 50-meter butterfly, Lotte Friis i 800-meter fri og ikke mindst Rikke Møller Pedersen i 200-meter bryst.

- Vi er meget tilfredse. Rikke Møller Pedersen slår i dag (tirsdag, red.) nordisk rekord og svømmer stærkere, end hun nogensinde har gjort før, men der har simpelthen bare været tre, der var bedre på dagen. Det er ikke hendes primære løb, for hun er noget bedre på 200-meter bryst end på 100-meteren, da hun ikke er sprinteragtig, lyder det fra Mikkel von Seelen.

De fire svømmepigers program for den resterende del af stævnet ser således ud:

Jeanette Ottesen:50-meter butterfly (fredag)50-meter fri (lørdag)Lotte Friis:800-meter fri (fredag)Rikke Møller Pedersen:200-meter bryst (torsdag)50-meter bryst (lørdag)

Pernille Blume:100-meter fri (torsdag)50-meter fri (lørdag)

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip