Dansk talent tror på VM-sejr

Hvis Magnus Cort kan vinde to etapesejre i Post Danmark Rundt, kan han også vinde U23 VM.

Den logik stod cykelrytteren Matti Breschel på mål for, da 20-årige Cort imponerede under årets Post Danmark Rundt. Og Team Cult Energy-rytteren er enig. Han har U23-VM i Firenze til september som sit store mål.

- Hvis ikke årets VM-rute bliver kørt for hårdt, passer den mig godt, og så tror jeg, at jeg kan vinde. Jeg tror på det, ligesom jeg troede på det i Post Danmark Rundt, siger Magnus Cort.

Den talentfulde rytter har store ambitioner og ikke mindst stor selvtillid. Den store tro på sig selv havde han allerede før Post Danmark Rundt, og at det lykkedes at vinde, har bare gjort troen på ham selv stærkere.

- Hvis jeg kan vinde etaper i Post Danmark Rundt og blive nummer tre i U23-Flandern Rundt, så kan jeg også blive nummer tre eller vinde U23-VM. Men jeg ved godt, at jeg er ikke den eneste, der gerne vil vinde, så det bliver svært, siger den 20-årige rytter.

Danmarks stiller formentlig med et stærkt hold til U23-VM. Ud over Magnus Cort er Michael Valgren og Kasper Haugaard gode bud på medaljetagere i Firenze.

Dagens Gossip