Dansk teenager imponerer for anden dag i træk i NHL

10/10/2015

Ishockeyklubben Winnipeg Jets er kommet glimrende fra start i den nordamerikanske liga NHL. Det er blevet til to flotte sejre på udebane i de to første kampe.

Og den 19-årige dansker Nikolaj Ehlers har haft en stav med i spillet. Natten til lørdag dansk tid lavede Ehlers tilmed en assist i 3-1-sejren ude over New Jersey Devils.

Ehlers stod for afleveringen, der førte til 1-0-målet, som blev sat ind af Mark Scheifele blot et minut inde i anden periode. Dermed er Ehlers noteret for sit første point i NHL.

I løbet af kampen havde Ehlers selv fem afslutninger mod mål i de 14 minutter og 14 sekunder, teenageren fik på isen i Prudential Center i Newark.

Alle mål i kampen blev scoret i anden periode, og kort efter føringsmålet fordoblede Blake Wheeler føringen.

Midtvejs i anden periode fik New Jersey Devils reduceret ved Jiri Tlusty, men Winnipeg Jets-anfører Andrew Ladd øgede til slutresultatet 3-1 få minutter senere.

Winnipeg Jets har indtil videre gjort det bedst af alle hold i NHL efter de første to kampe.