Dansk triatlon-stjerne fanget i vandmasserne

Boulder i Colorado er kendt som de amerikanske udholdenhedsatleters træningsmekka. Mange af verdens bedste løbere har gennem tiden enten bosat sig permanent eller er taget på træningslejre i den smukt beliggende by for foden Rocky Mountains-bjergkæden, som lokker med muligheder for masser af højdetræning.

Men i disse dage er Boulder forvandlet til et vådt inferno, der får skybruddene over København for få år siden til at minde om en let sommerregn. Voldsomme regnskyl har fejet ned over området omkring Boulder, og blandt ofrene for regnmasserne er den danske triatlet Michelle Vesterby, som er i Boulder for at få formen helt på plads inden Ironman-stævnet på Hawaii den 12. oktober.

- Der er flere af de andre triatleter her, der har oversvømmelser i deres huse. Jeg er heldigvis sluppet billigt. Det er dog svært at få trænet, da flere af de veje vi normalt cykler på, er ødelagte af oversvømmelserne. Derudover ligger der rigtig meget vand på vejene, nærmest små floder, så meget af træningen bliver lavet indendørs, konstaterer Vesterby ærgerligt.

Men Vesterbys problemer er trods alt overskuelige i forhold mange af de lokale. Der er foreløbigt fire bekræftede døde som følge af oversvømmelserne, men der er i øjeblikket adskillige beboere i området, hvis skæbne ikke kendes. Man forsøger at evakuere de oversvømmede områder med helikopter.

Michelle Vesterby pointerer, at på trods af, at hun er træt af, at vejret påvirker hendes træning, så går hendes tanker først og fremmest ud til de mennesker, der er hårdt ramt af katastrofen:

- Stemningen her i Boulder er rigtig trykket, og jeg er virkelig ked af det på vegne af dem, der har mistet deres hjem eller elskede på grund af uvejret, siger den danske triatlet.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip