Dansk trio er klar til Europa League med norsk storklub

Mens det torsdag aften mislykkedes for Brøndby at kvalificere sig til gruppespillet i Europa League, havde to tidligere Brøndby-spillere mere held med sig.

Mike Jensen og Tobias Mikkelsen var begge i startopstillingen, da den norske storklub Rosenborg sikrede sig adgang til gruppespillet på bekostning af rumænske Steaua Bukarest.

Rosenborg tabte godt nok med 0-1 hjemme på Lerkendal, men det var der rigeligt råd til efter den imponerende og komfortable 3-0-sejr på udebane i sidste uge.

Mike Jensen bar anførerbindet i torsdagens returkamp og indtog sin sædvanlige plads på midtbanen, mens Tobias Mikkelsen var placeret i venstre side af Rosenborgs tremandsangreb.

Den jævnbyrdige kamp blev afgjort ni minutter efter pausen, da Adrian Popa scorede det enlige mål, men da de 90 minutter var overstået, var det altså nordmændene, der kunne juble.

Ud over Tobias Mikkelsen og Mike Jensen har Rosenborg en tredje dansker Emil Nielsen i truppen. Den tidligere Roskilde-angriber var dog hverken på banen eller på bænken mod Steaua.

Rosenborg var senest i Europa Leagues gruppespil i sæsonen 2012-13.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip