Dansk tv-babe: Gider ikke motion i ferien

Skrevet af admin

23/01/2015
Hun er ikke en af dem, som får det fysisk dårligt, hvis de skal undvære deres træning i en periode.I hvert fald holder Christiane Schaumburg-Müller træningspause, mens hun er på ferie i Thailand. Det sker, efter den 32-årige skuespillerinde forsøgte sig med lidt feriemotion og måtte opgive.- Jeg prøvede at dyrke lidt motion i går, og det var vildt hårdt. Ikke mere sport til mig. Lige så mange gode tanker jeg havde om at bruge ferien på at dyrke lidt motion, lige så mange - nej, gang det med 100 - gode undskyldninger har jeg for bestemt ikke at spilde en ferie på motion, skriver Schaumburg-Müller således på sin Instagram-profil.Og hvad laver den kendte tv-personlighed og blogger så i stedet for at holde sin toptrimmede krop i god form? Hun spiser mad. Hele tiden.- Jeg spiser udelukkende thai-mad. Morgen, middag og aften. Jeg er blevet afhængig af både chili og ris, thai spicy tak! skriver hun om sine thailandske madvaner.Se billeder af det ferieparadis, hvor den danske superstjerne for tiden befinder sig, lige her: http://instagram.com/christianesm/Newspaq

Dagens topnyheder

Hun er ikke en af dem, som får det fysisk dårligt, hvis de skal undvære deres træning i en periode.

I hvert fald holder Christiane Schaumburg-Müller træningspause, mens hun er på ferie i Thailand. Det sker, efter den 32-årige skuespillerinde forsøgte sig med lidt feriemotion og måtte opgive.

- Jeg prøvede at dyrke lidt motion i går, og det var vildt hårdt. Ikke mere sport til mig. Lige så mange gode tanker jeg havde om at bruge ferien på at dyrke lidt motion, lige så mange - nej, gang det med 100 - gode undskyldninger har jeg for bestemt ikke at spilde en ferie på motion, skriver Schaumburg-Müller således på sin Instagram-profil.

Og hvad laver den kendte tv-personlighed og blogger så i stedet for at holde sin toptrimmede krop i god form? Hun spiser mad. Hele tiden.

- Jeg spiser udelukkende thai-mad. Morgen, middag og aften. Jeg er blevet afhængig af både chili og ris, thai spicy tak! skriver hun om sine thailandske madvaner.

Se billeder af det ferieparadis, hvor den danske superstjerne for tiden befinder sig, lige her: http://instagram.com/christianesm/

Newspaq