Dansk venstrefløj: Vi skylder publikum bedre håndbold

Danmarks venstrefløj Casper U. Mortensen mener, at håndboldherrerne skylder publikum i Boxen i Herning lidt bedre spil, når holdet på onsdag møder Island.

Selv om Ungarn mandag blev slået med 28-24, og danskerne bookede en plads i semifinalerne, så får Danmarks præstation mod ungarerne ikke topkarakter af spilleren fra Bjerringbro-Silkeborg.

- Det var ikke så kønt hele tiden. Vi falder nogle procenter i forhold til tidligere, og så er Ungarn så gode, at de kommer op igen.

- Gabor Csarzar kører rundt med vores forsvar til tider, og Tamas Mocsai får sneget nogle skud af sted.

- Vi skylder tilskuerne at vise endnu bedre håndboldevner, end vi gør mod Ungarn. Vi har et ekstra gear, siger Casper U. Mortensen.

Det danske hold kan i teorien tage ganske afslappet på onsdagens møde med Island, men sådan vil fløjen ikke gribe kampen an.

- Vi skal ud at vise, at vi kan spille bedre, men vi skal heller ikke brænde os selv af, for det vil være dumt, når vi nu er sikret en plads i semifinalerne.

- Det vil bare være fesent at gå ind i en semifinale med et nederlag, siger venstrefløjen, der spillede hele anden halvleg mod Ungarn og scorede tre mål.

Selv om landstræner Ulrik Wilbek har annonceret, at han vil spare enkelte af sine spillere mod Island, så bliver det nok ikke Casper U. Mortensen.

- Jeg er altid klar til at spille - også alle 60 minutter. Jeg ved ikke, hvordan Anders Eggerts tilstand er, men jeg er klar til at give den fuld gas, siger han.

I øjeblikket tyder meget på, at det kan blive Kroatien, som danskerne på fredag kan stå over for i en semifinale.

- Hvis det ender med Kroatien, så tager vi dem. Vi skal alligevel slå alle, hvis vi skal nappe guldet. Vi slog kroaterne sidste år til VM, så det vil være helt fint, siger Casper U. Mortensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip