Dansk vinder af Liège-Bastogne-Liège: Havde tårer i øjnene

Team CULT Energy har et beundringsvædigt talent i 21-årige Michael Valgren. For andet år i træk vandt han U/23-rytternes udgaven af Liege-Bastogne-Liege, og det var selvsagt en fantastisk følelse, fortæller hovedpersonen selv.- Jeg er så utrolig glad – det kan slet ikke beskrives. Jeg kørte over målstregen med små tårer i øjnene. Jeg vidste, at jeg var i god form, og jeg havde håbet på at kunne gentage sidste års sejr, men at gøre det, og så på denne måde, det er helt fantastisk, Michael Valgren i en pressemeddelelse.

Danskeren kom sammen med Nathan Borwn (Bontrager CT) og Mike Tusveld (Rabobank Development) til løbets sidste stigning, og netop her satte Michael Valgren et angreb ind. Et angreb, de to andre ikke formåede at svare igen på.

I godt seks kilometer trampede han alt, hvad kroppen yde på daværende tidspunkt, og til sidste kunne han helt alene entrere cykelbanen i Liege og krydse målstregen. - Træningen har været fokuseret hen mod dette løb i lang tid, og jeg har hele tiden troet på det. I onsdags kunne jeg se at mine data var bedre end nogensinde før. Jeg vil gerne tage det næste skridt op som professionel på et tidspunkt, men resultaterne må vise hvornår det bliver. Jeg er glad for at køre på CULT og fokuserer lige nu ikke på en professionel kontrakt, men på at køre godt i udvalgte løb i sæsonen, siger Michael Valgren.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip