Dansk VM-bronze efter kinesiske klø

Sådan sagde den danske damesingle i badminton, Line Kjærsfeldt, inden det danske mandskab spillede semifinale mod Kina ved VM for hold i Malaysia, den såkaldte Sudirman Cup.

Der blev dog aldrig for alvor spænding om det samlede resultat, da de topseedede kinesere vandt 3-1 efter sikre sejre i mixeddouble, herresingle og damesingle.

Dermed må det danske badminton-landshold som ventet nøjes med bronze sammen med Thailand, da der ikke spilles om tredjepladsen i Sudirman Cup, mens Kina og Sydkorea søndag spiller finale i turneringen.

Semifinalens højdepunkt set gennem danske briller stod Carsten Mogensen og Mathias Boe for i herredouble, da de olympiske sølvvindere besejrede de rutinerede kinesere Yun Cai og Haifeng Fu i to sæt med 21-16, 21-17 efter en fornem dansk præstation.

Til gengæld var der klare klø til Joachim Fischer og Christinna Pedersen i mixeddouble, 21-15, 21-12, mens Jan Ø. Jørgensen tabte sin single mod Chen Long med 21-16, 21-16.

Og det kun 19-årige danske talent, Line Kjærsfeldt, var chanceløs i sin kamp mod den olympiske mester, Li Xuerui. Kineseren lukkede holdkampen med en sejr på 21-13, 21-9 over den danske teenager, der er udset som dansk arvtager i damesingle efter 'pensionerede' Tine Baun.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip