Dansk VM-målscorer: Vi dummede os

Den danske forward Nicklas Jensen skulle ikke bruge lang tid på at markere sig på måltavlen ved ishockey-VM, hvor den nytilkomne VM-debutant lørdag stod for Danmarks trøstmål i 1-4-nederlaget til Schweiz.

Men efter nederlaget har talentet fra Vancouver mest fokus på, at danskerne tilbragte for meget tid i straffeboksen mod schweizerne, der viste store kvaliteter i overtal.

- Vi gav jo nærmest op, da vi begyndte at tage alle de udvisninger, for vi vidste jo, at de havde et stærkt powerplay. Der dummede vi os lidt, siger Nicklas Jensen.

- Selvfølgelig har de masser af medvind i øjeblikket, og det ser man specielt i deres powerplay og boxplay. Vi tabte kampen, fordi vi tog for mange udvisninger. Ellers spillede vi en god kamp. Specielt i de første to perioder, mener Jensen.

Han var ellers manden, der bragte Danmark tilbage i kampen i slutningen af anden periode, da han fik reduceret til 1-2, men noget dansk comeback blev det altså ikke til.

- Det er selvfølgelig fedt at score sit første VM-mål i sin første kamp, men vi ville gerne have haft en sejr i dag.

- Det var overhovedet ikke svært at komme ind på holdet. Men det var specielt at spille sin første VM-kamp, og jeg har ikke spillet i tre uger, så det tog lige et par skift at komme i gang, forklarer Nicklas Jensen.

Danmark spiller næste gang på mandag mod Hviderusland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip