Dansk volleykaptajn tilfreds trods nederlag

- Vi har glædet os og været nervøse op til åbningen af EM på hjemmebane, men det gik over al forventning, sagde holdets kaptajn Kristian Knudsen til TV3 Sport1 efter kampen mod de olympiske bronze-vindere.

- Det så meget godt ud i første og andet sæt. I tredje kunne man dog godt se forskellen, men havde vi været mere skarpe, kunne vi godt have taget et sæt, mente Knudsen.

Han ser nu frem til lørdagens kamp mod Belgien, der også kan blive en meget stor mundfuld for at dansk landshold, der håber, at sporten kan få et gennembrud herhjemme via EM-turneringen.

- Det er et helt andet hold, vi skal møde. Deres hæver spiller utroligt hurtigt, og de er også gode til at modtage, så det bliver en svær nød at knække, vurderede den danske holdkaptajn.

Af de fire hold i Danmarks gruppe, går tre videre, og efter Belgiens sejr over Hviderusland, peger meget i retning af, at danskerne skal satse på avancement via en sejr i søndagens sidste gruppekamp mod hviderusserne i Odense, hvor alle Danmarks indledende kampe spilles.

Dagens Gossip