Danske anmeldere jubler over sulten Robbie

Robbie Williams er en født showmand, som stadig kan sit kram.

Sådan lyder dommen over mandagens stadionkoncert i København, hvor den kække "Let Me Entertain You"-stjerne festede igennem med fuldt blæs på fællessangen, konfetti-kanonerne og sin berømte gadedrengecharme.

Ekstra Bladets anmelder giver udfoldelserne fire ud af seks stjerner.

- Stort set alle i Parken var mere end villige til at udlåne deres bagdel og formentlig også andre ædlere dele til den engelske entertainer. Der blev hoppet og heppet, og stemningen var eksalteret og euforisk i den udsolgte nationalarena, skriver avisen.

BT kalder Robbie Williams for "forbandet og næsten konstant underholdende" og tildeler ham også fire ud af seks stjerner for koncerten, hvor gavflaben gjorde sin entré på scenen ved at blive sænket ned fra en forgyldt kæmpefigur - af sig selv.

- Årsagen til, at manden slipper fint af sted med sin skamløse selvforherligelse er jo, at Robbie Williams givetvis ville kunne charme nøglen til kyskhedsbæltet ud af selv den mest bornerte klosterfrøken, skriver BT's anmelder.

Mange af popstjernens numre hører dog ifølge anmeldelsen hjemme i kategorien for middelgod eller endda halvdårlig pop, men sangene bliver leveret med et så stort overskud, at man tilgiver manden og lader sig rive med, lyder det.

Sammen toner lyder fra Berlingske.

- I perioder var det faktisk så underholdende, at man for en stund glemte, hvor middelmådige og ufarlige mange af numrene reelt var, skriver avisens anmelder, som også giver fire stjerner til den 39-årige sanger.

- Med en pompøs og flot orkestreret scenografi, et velspillende band og ikke mindst hovedpersonens flabede entertainer-gen intakt, var det en koncert, der fik sat en tyk streg under, at Robbie stadig kan sit kram, lyder det.

Robbie Williams sluttede koncerten af med sine tre kæmpehits "Feel", "She's the One" og "Angels".

/ritzau/

 

Dagens Gossip