Danske B&O taler med mulige købere

Den danske hi-fi-producent Bang & Olufsen (B&O) oplyser i en børsmeddelelse, at selskabet er i dialog om mulige købstilbud på hele eller dele af selskabets aktiekapital.

Selskabet har nu indledt en dialog for at undersøge og analysere substansen af henvendelserne.

- Den igangværende dialog vil muligvis føre til et købstilbud på hele eller dele af den udstedte aktiekapital i Bang & Olufsen.

- Der er ingen sikkerhed for udfaldet af diskussionerne, eller for at der offentliggøres et købstilbud overhovedet, skriver Bang & Olufsen i meddelelsen.

Bang & Olufsen vil offentliggøre en selskabsmeddelelse, hvis og når det anses for nødvendigt eller passende, tilføjes det endvidere.

Umiddelbart efter meddelelsen stiger aktien 22,5 procent på Københavns Fondsbørs og koster nu 68 kroner. Det svarer til en markedsværdi på 2,9 milliarder kroner.

B&O annoncerede tidligere på året, at selskabet har sat sin Icepower-division, der producerer forstærkerenheder, til salg.

I marts solgte B&O sin Automotive-division, der producerer lydsystemer til blandt andre Mercedes, BMW og Audi. Køberen var amerikanske Harman Corporation.

Med et forretningsben solgt fra og et andet sat til salg vil Struer-virksomheden fremover satse alene på den klassiske forretning med lyd- og fjernsynssystemer til forbrugerne gennem de to mærker Bang & Olufsen og B&O Play, lød det i marts.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip