Danske curlingkvinder lider andet VM-nederlag i træk

Skrevet af admin

22/03/2016

Mest læste i dag

De danske curlingkvinder snuppede sent tirsdag aften en sejr ved VM i Canada.

I det nordiske opgør mod Finland vandt Danmark 6-4.

Danskerne bragte sig foran i første ende, hvorefter holdene frem til femte ende skiftedes til at score point. Ved indgangen til sjette ende var stillingen 3-3, men i de efterfølgende to ender fik Danmark skabt et lille hul med en føring på 5-3.

En finsk reducering i ottende ende skabte ny spænding i kampen, men i niende ende kom det danske landshold på 6-4, hvorefter finnerne opgav i tiende og sidste ende.

Tidligere på dagen havde Danmark tabt til Skotland. Skotterne vandt opgøret 9-3, da Danmark valgte at give op efter niende ende i et opgør, hvor skotternes sejr aldrig virkede i fare.

Skotland bragede fra start og bragte sig foran 3-0 efter første ende, men efter femte ende havde danskerne reduceret til 2-5. Det blev 3-5 og 3-6, inden skotterne lukkede kampen i niende ende.

Nederlaget kom, efter at danskerne natten til tirsdag også tabte ved VM. Her blev det ligeledes til et 3-9-nederlag til Sydkorea.

Danmark har indtil videre vundet over Finland, USA og Japan, mens det er blevet til nederlag mod Canada, Schweiz, Sydkorea og Skotland.

Statistikken på tre sejre og fire nederlag betyder, at Danmark i øjeblikket ligger på syvendepladsen blandt de 12 deltagende nationer.

Canada topper med seks sejre og ét nederlag, mens Schweiz og Skotland følger efter.

/ritzau/