Danske Elsebeth chattede med prins Harry i timevis - indtil sandheden gik op for hende

Elsebeth er blevet snydt på det groveste, og nu advarer hun andre om at lade sig bedrage på samme måde.

Hun troede nemlig, at hun chattede med selveste prins Harry på Facebook, og de to tilbragte flere timer sammen i cyberspace, hvor de udviklede et venskab og skrev til hinanden om personlige sager. Det fortæller hun på Ekstra Bladets Nationen.

Selvom det lød for godt til at være sandt, var hun overbevist om, at det var prinsesse Dianas yngste søn, hun havde fået kontakt til. 

- Som mange andre er også jeg på Facebook, og for et par måneder siden havde jeg den store fornøjelse at blive venner med prins Harry af England. Snart efter vrimlede min væg med billeder og små film af prinsens aktiviteter, og ikke mindst billeder af hans mor, nu afdøde prinsesse Diana, som han mindedes i ny og næ, skriver hun om begyndelsen på eventyret.

Men så skete det, som nu har efterladt Elsebeth sur og skuffet over at være blevet narret. Hans profil forsvandt. I første omgang tænkte hun, at det britiske kongehus havde beordret prinsen til at slette profilen.

- Jeg gik ud fra, det var Buckingham Palace, der havde opdaget prinsens udskejelser og sagt, 'Harry, du skal aldeles ikke sidde og trække vod efter venner på Facebook', hvorefter profilen var blevet nedlagt, fortæller Elsebeth på Nationen.

Læs også: Prins Harry afslører: Derfor har jeg ikke en kæreste

Der gik ikke længe, før Elsebeth fik en ny venneanmodning af prins Harry, som pludselig var tilbage på Facebook.

- Jeg tjekker altid en profil, inden jeg accepterer en ven, så jeg kiggede også på denne. Under det mærkelige navn stod der Prins Harry of Wales, og profilen var pyntet med billeder af prinsen og opråb fra kvinder: 'marry me'. Nå, tænkte jeg, Harry har altid været lidt af en rebel, så han lader sig åbenbart ikke diktere noget og har oprettet en profil i et dæknavn, så jeg accepterede ham som ven - igen.

På trods af den suspekte profil var Elsebeth overbevist:

- Onsdag den 18.5 havde jeg ham pludseligt på chatten, hvor han 'tilstod', han var prins Harry, og vi chattede hyggeligt i timevis, hvor han fortalte om sin militærkarriere, sin uddannelse og den fond, han oprettede i 2006 for at hjælpe forældreløse fattige, sårbare børn i Lesotho.

Men kort tid efter blev Elsebeth alligevel mistænksom. Hendes royale ven blev ved med at kalde sin bror for Seeiso, men prins Harrys bror hedder selvfølgelig William. Det gav ingen mening.

- For prins Seeiso viste sig at være kulsort, og 'bror' er en betegnelse sorte kalder hinanden indbyrdes, hvorimod det er sjældent, at hvide mænd kalder sorte mænd deres bror, fortæller Elsebeth på Nationen.

Hun chattede videre med 'Harry' alligevel, men legen sluttede, da han få dage senere bad om penge til sin fond, som manglede midler til fattige og sårbare børn. Det ville Elsebeth ikke være med til, og siden har hun ikke hørt fra prinsen.

Elsebeth håber, at hendes historie kan være med til at afholde andre fra at hoppe på samme svindelnummer.

Den ægte prins Harry afslørede for nylig i et stort interview, hvorfor han endnu ikke har en kæreste.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip