Danske favoritter besejrer landsmænd i tam kulisse

Det nationale hierarki blev sat på plads, da den rent danske kvartfinale i damedouble ved Denmark Open blev afviklet fredag eftermiddag.

De andenseedede Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen var som ventet for stærke for Line Damkjær-Kruse og Marie Røpke, der ligger nummer 48 på verdensranglisten.

Sejrscifrene blev 24-22, 21-10 i VM-bronzevindernes favør, men favoritterne måtte undervejs afværge to sætbolde i første sæt.

Kampen blev afviklet i en noget tam kulisse i Odense Idrætshal, hvor en stor del af publikum endnu ikke har indfundet sig.

Kvartfinalerne, der per tradition afvikles fredag aften, plejer ellers at være et stort tilløbsstykke. Også fordi en del af publikum får en fadøl eller to før en eventuel bytur og derfor agerer noget mere løssluppent end sædvanligt.

Men en kamp fredag eftermiddag mellem to danske par, der kender hinanden ud og ind, bliver sjældent nogen publikumstræffer. Også fordi publikum ikke helt ved, hvem de skal holde med.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen førte før fredagens dyst 2-0 i indbyrdes turneringsopgør over deres landsmænd, som de senest besejrede i finalen ved London Grand Prix Gold tidligere i oktober.

Begge opgør havde dog været tætte, og der var da også spænding i første sæt, hvor Line Damkjær-Kruse og Marie Røpke havde to sætbolde.

Favoritterne måtte vente til deres anden sætbold med at vinde sættet, da Marie Røpke sendte bolden i nettet.

I andet sæt forduftede spændingen hurtigt, hvilket særligt Christinna Pedersen må være tilfreds med.

Hun skal i aften i aktion i mixeddouble sammen med Joachim Fischer, så der var ingen grund til at bruge alt for mange kræfter.

I semifinalen skal Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen møde enten Jang Ye Na og Kim So Young fra Sydkorea eller den japanske duo Reika Kakiiwa og Miyuki Maeda.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip