Danske finaletabere frustrerede efter VM-nederlag

De kunne dog ikke indfries, og den danske double tabte med 13-21, 21-23 til indoneserne Muhammad Ahsan og Hendra Satiawan. Det var derfor en skuffet Mathias Boe, som bt.dk fik fat i efter kampen.

- Vi er ærgerlige og irriterede over, at det blev noget mærkeligt badminton. Det var frustrerende, at vi ikke kunne få noget mere spil i gang. Men det var absurd varmt i hallen i dag, og boldene var endnu hurtigere end de andre dage, hvilket var en klar fordel for dem, siger Mathias Boe.

Specielt kampens forløb irriterer den danske doublespiller.

- Det er en lidt frustrerende måde at tabe på. Vi føler ikke rigtig, vi får spillet noget badminton. Det er bare tre skud og så videre til næste bold, siger Mathias Boe.

Danskerne var ellers tæt på at tvinge kampen ud i et tredje sæt ved sætbold i andet sæt. Indoneserne fik dog afværget, og få sekunder senere havde de vundet kampen.

- Vi bliver lidt for irriterede over, at vi slet ikke får noget spil i gang, og vi kunne måske godt have holdt hovedet lidt mere koldt i perioder.  

På trods af skuffelsen er Mathias Boe og Carsten Mogensen stadig lykkelige for at have vundet en VM-medalje, som ikke mange danske badmintonspillere kan prale af. 

- Nu har vi prøvet at spille en finale ved både EM, VM og OL. Meget mere kan man nok ikke forlange som badmintonspiller. Det er en eksklusiv klub, vi er kommet med i, og det er vi utroligt stolte over, slutter Mathias Boe.  

Dagens Gossip