Danske golfspillere er bedre end Tiger Woods

Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen lagde hæderligt fra land i PGA-golfturneringen Honda Classic i Florida torsdag aften.

Thomas Bjørn gik en runde i et enkelt slag under par og er delt nummer 30 efter første runde på et tidspunkt, hvor ikke alle er færdige. Den danske veteran var uhyre konstant med 17 huller i par og en enkelt birdie.

Thorbjørn Olesen brugte et slag mere end Thomas Bjørn, men leverede en lidt mere svingende runde med tre birdies og tre bogeys.

For den præstation er Thorbjørn Olesen delt nummer 58 med størsteparten af spillerne færdige efter første runde. Det er stadig bedre end Tiger Woods, som gik runden i 71 slag - et slag over par. Med den score er verdensranglistens etter yderligere et godt stykke efter danskerne i tabellen.

På banen i Palm Beach Gardens er sydafrikaneren Rory Sabatini bedst med en runde i 65 slag efter første dag sammen med amerikaneren William McGirt.

Endnu en amerikaner, Russel Henley, styrer mod en runde i fem slag under par. Det vil placere ham sammen med de to førende.

Nordirlands Rory McIlroy, som tidligere har kunnet kalde sig nummer et i verden, klarede sig en kende bedre end danskerne i første runde. Tennisspilleren Caroline Wozniackis kæreste gik runden et enkelt slag bedre end Thomas Bjørn.

/ritzau/

Dagens Gossip