Danske golfspillere falder tilbage i Dubai

20/11/2015

Chancen for en dansk sejr ved European Tour-turneringen DP World Tour Championship i Dubai er faldet markant.

Fredag blev Lucas Bjerregaard sendt otte placeringer tilbage i feltet til en 23.-plads.

Afstanden til den førende, englænderen Andy Sullivan, blev fredag udvidet fra tre til otte slag for den 24-årige nordjyde, der er turneringens bedst placerede dansker.

Lucas Bjerregaard leverede fire birdies og tre bogeys på fredagens runde, der endte i 71 slag - et enkelt slag under banens par.

Søren Kjeldsen holder med en runde i 70 slag fast i 28.-pladsen, mens Thorbjørn Olesen faldt hele 23 placeringer efter en dag i 74 slag. Olesen er nummer 46 i den samlede stilling.

De tre danske deltagere er alle videre til weekendens finalerunder i Dubai, hvor der ikke er noget cut.