Danske kendisser forlader hus og hjem

Beskedne 67 kvadratmeter til to voksne og to børn. Den danske sangfugl Szhirley var så glad for sin trange Vesterbrolejlighed, at hun i lang tid affandt sig med den - i takt med at familien voksede - stadigt trangere plads.

Men nu blev det tilsyneladende alligevel for småt for den populære hitmager. Torsdag delte hun således et billede af familiens nye hjem på sin profil på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

- Hej nye hjem, skriver Szhirley til et foto af sin femårige søn Elton, der leger på gulvet i et rum fyldt op af flyttekasser.

Tidligere på året viste den selverklærede poptøs ellers stolt sit lille indreby-hjem frem for verden, da hun deltog i DR's programserie "Kender du typen?". Her erklærede hun sin uforbeholdne kærlighed til Værnedamsvej, også kaldet "Københavns lille Paris".

På Instagram møder Szhirley flytte-nyhed lige dele lykønskninger og ærgrelse over, at hun har valgt at forlade det gamle kvarter, som blandt andet har givet inspiration til et af sangerindens store hits "Gammel Kongevej".

Men mens Szhirley blot har flyttet bygning, så er den kendte danser og musicalskuespiller Silas Holst flyttet helt ud af landet - i hvert fald for sæsonen.

Han og kæresten Johannes Nymark har nemlig netop underskrevet kontrakten på parrets nye hus i Middelhavslandet Tyrkiet. Det afslører parret på Instagram.

Sammen med en række billeder fra det eksotiske feriested, som Holst og Nymark nu kan kalde deres andet hjem, har parret tilføjet hashtags, der fortæller om deres store kærlighed til Tyrkiet og glæde ved aldrig at skulle tilbringe en sommer i Danmark igen.

De to performere er tilsyneladende blevet så skuffede over den danske sommer, at de fremover vil sikre sig, at de aldrig mere behøver at ligge under for dens kølige vejrluner.

Se billederne fra Silas Holst og Johannes Nymarks nye tyrkiske paradis her: https://instagram.com/p/6CWt9mMhHB/?taken-by=joe_ny

Se billedet af Szhirleys nye lejlighed her: https://instagram.com/p/6DA-S7ig85/?taken-by=szhirleys

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip