Danske kendisser: Her er vores action-øjeblik

Fredag er der premiere på den helt nye film om den legendariske agent 007, der har licens til at dræbe.

Der er lagt op til en actionspækket James Bond-film fyldt med biljagter, skyderier og onde skurke. 

De færreste oplever den samme slags action i virkeligheden, men da Ritzau Fokus mødte en række danske kendisser på den røde løber til gallapremieren på 007-filmen "Spectre", afslørede de nogle af deres mest actionprægede oplevelser. En af dem var skuespilleren Cyron Melville:

- Der var for nylig en lastbil, der bakkede ind i min elbil. Selvom jeg sad og dyttede og prøvede at vinke ham væk, fortsatte han. Jeg steg ud af bilen, og så kom chaufføren ud, og han stank lidt af alkohol.

- Min bil fik en ordentlig bule. Jeg ville have hans oplysninger, så vi kunne få ordnet det, men han hoppede bare ind i lastbilen og kørte sin vej. Det er ikke så dramatisk, som det lyder, men det var lidt actionpræget, siger skuespilleren Cyron Melville, der understreger, at han valgte den sikre løsning og ringede til politiet i stedet for at sætte efter lastbilchaufføren i en heftig biljagt.

Tv-værten Camilla Ottesen var for nylig i Sydafrika med sin familie, hvor de boede hos nogle venner. Her fik hun en ubehagelig nyhed, der resulterede i, at hun ikke lukkede et øje hele natten.

- Min veninde fortalte, at de en uge forinden havde set en dødelig slange i huset. Hvis man bliver bidt af den, så dør man indenfor 24 timer. Jeg skulle sove sammen med børnene, og jeg sov ikke hele natten. De havde nemlig ikke fundet slangen, så vi vidste, at den var derinde et sted. Min puls var helt oppe, men vi klarede den da, griner hun.

I den nye Bond-film er den danske skuespiller Jesper Christensen igen med som superskurken Mr. White. Det mest actionprægede skuespilleren har oplevet i sit eget liv, er dog ikke helt på superskurke-niveau.

- Det er nok en af de utallige gange, jeg er kommet til skade på ski. Det er ikke noget, jeg gør ret tit nu, for det kan ikke betale sig. Jeg fik altid skader, siger han.

Skuespilleren Lars Mikkelsen, der senest spillede med i hitserien House of Cards, fortæller, at det kan være lidt vildt, når man står for sine egne stunts i film.

- Vi indspillede en actionfilm i London, hvor jeg selv lavede mine stunts. Det var rigtigt sjovt, men man skal være i god fysisk form, og jeg tænkte "bare jeg ikke kommer til skade". De fleste stunts er koreograferede, men der er jo nogle, hvor man slår sig, siger han.

Den nye James Bond-film "Spectre" har premiere den 30. oktober i de danske biografer.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip