Danske kendtes udklædninger: Græskar og nisse

Skrevet af admin

31/10/2013
Selvom Halloween er en forholdsvis ny tradition i Danmark, så er der flere og flere der bruger den uhyggelige aften på at være en anden for en aften. Og de danske kendisser er helt med på udklædningsbølgen til både Halloween, fastelavn og til fest.- Min bedste udklædning nogensinde var, da jeg var klædt ud som tjener, hvor jeg havde fastgjort en papkasse til maven med paptallerkener og det hele. Jeg har også været zombie et par gange, siger sangeren Mohamed.Reggae-darlingen Shaka Loveless burde med sine rødder gå mere op i den amerikanske tradition, end han gør, mener han.- Jeg er jo faktisk halvt amerikaner, så jeg burde nok gå mere op i Halloween, men jeg plejer ikke at fejre det. Min bedste udklædning har været en stor kjole, siger Shaka Loveless uden at uddybe, i hvilken anledning, han havde iført sig det store skrud.Et stort skrud er også sangerinden Camille Jones bedste udklædning. Hun fik nemlig engang lov at låne sin gode venindes brudekjole.- Jeg var udklædt som Billie Holliday i den her kæmpe kjole til flere tusinde kroner, men hun skulle jo ikke bruge den mere, og det var et fedt kostume, siger sangerinden.Superhelte har altid stået højt på listen for de danske kendismænd, når de har skulle klæde sig ud.- Jeg har engang været Superman, og det var ret fedt. Det er med at kunne flyve ville være ret sejt, siger Klumben.- Jeg har engang været Ironman, og jeg kan huske, at min mor svedte i dagevis over det kostume, siger sangeren Rasmus Thude, - Det blev faktisk ikke særlig flot, men det var lavet med kærlighed, siger han.Grøntsager topper til gengæld listen for de danske kendiskvinder.- Jeg har engang været græskar. Jeg følte mig ret rund og har nok mest lignet en kylling med mine orange strømpebukser, siger Eurovision-vinderen Emmelie de Forest og griner.Også sangerinden Clara Sofie har været med på den grønne bølge.- Jeg har engang været klædt ud som en dåse tomater, siger hun og afslører, at hun selv stod bag kostumet.Reality-stjernen Gustav havde i anledningen af Halloween torsdag aften klædt sig ud i et specialsyet kostume.- Jeg er fræk nisse. Jeg har fået syet kostumet specielt til mig, og det har kostet mig 6000 kroner ud af reality-lommen, siger han.Newspaq

Dagens topnyheder

Selvom Halloween er en forholdsvis ny tradition i Danmark, så er der flere og flere der bruger den uhyggelige aften på at være en anden for en aften.

Og de danske kendisser er helt med på udklædningsbølgen til både Halloween, fastelavn og til fest.

- Min bedste udklædning nogensinde var, da jeg var klædt ud som tjener, hvor jeg havde fastgjort en papkasse til maven med paptallerkener og det hele. Jeg har også været zombie et par gange, siger sangeren Mohamed.

Reggae-darlingen Shaka Loveless burde med sine rødder gå mere op i den amerikanske tradition, end han gør, mener han.

- Jeg er jo faktisk halvt amerikaner, så jeg burde nok gå mere op i Halloween, men jeg plejer ikke at fejre det. Min bedste udklædning har været en stor kjole, siger Shaka Loveless uden at uddybe, i hvilken anledning, han havde iført sig det store skrud.

Et stort skrud er også sangerinden Camille Jones bedste udklædning. Hun fik nemlig engang lov at låne sin gode venindes brudekjole.

- Jeg var udklædt som Billie Holliday i den her kæmpe kjole til flere tusinde kroner, men hun skulle jo ikke bruge den mere, og det var et fedt kostume, siger sangerinden.

Superhelte har altid stået højt på listen for de danske kendismænd, når de har skulle klæde sig ud.

- Jeg har engang været Superman, og det var ret fedt. Det er med at kunne flyve ville være ret sejt, siger Klumben.

- Jeg har engang været Ironman, og jeg kan huske, at min mor svedte i dagevis over det kostume, siger sangeren Rasmus Thude,

- Det blev faktisk ikke særlig flot, men det var lavet med kærlighed, siger han.

Grøntsager topper til gengæld listen for de danske kendiskvinder.

- Jeg har engang været græskar. Jeg følte mig ret rund og har nok mest lignet en kylling med mine orange strømpebukser, siger Eurovision-vinderen Emmelie de Forest og griner.

Også sangerinden Clara Sofie har været med på den grønne bølge.

- Jeg har engang været klædt ud som en dåse tomater, siger hun og afslører, at hun selv stod bag kostumet.

Reality-stjernen Gustav havde i anledningen af Halloween torsdag aften klædt sig ud i et specialsyet kostume.

- Jeg er fræk nisse. Jeg har fået syet kostumet specielt til mig, og det har kostet mig 6000 kroner ud af reality-lommen, siger han.

Newspaq