Danske Maria dyrkede sex på tv - fik hel nation til at skamme sig over hendes mand

Da tv-programmet 'Sex Box' løb over skærmen i Irland mandag i sidste uge, var det med en dansk deltager. 

Reality-programmet går ud på, at et par dyrker sex i en boks for rullende kameraer, og efterfølgende skal deltagerne tale med en sexolog om oplevelsen, ligesom de deler ud af intime detaljer om samlejet. 

Og mandag var det altså irske Ciaran, der deltog i programmet med sin danske kæreste Maria. 

Og selvom programmet i sig selv er grænseoverskridende, så fik kæresteparret det mste af Irland til krumme tæer og skjule ansigtet i pinlighed, skriver Daily Edge. 

Adspurgt om deres sexliv forklarede Ciaran, at de tidligere havde haft en 'kinky fase', som han beskrev med en episode i Paris. 

- Vi var i Paris på et hotel, hvor vi dyrkede sex, da Maria så mig dybt i øjnene og spurgte: Må jeg tisse på dig?, lød det fra Ciaran, som kaldte oplevelsen 'fantastisk'.

Og da værten ville vide, om ikke det var noget griseri i sengen, var Ciaran hurtig til at svare, mens danske Maria sad smilende ved siden af ham. 

- Vi ødelagde ikke sengen, vi gik ud på badeværelset og gjorde det, løs det fra Ciaran, hvilket omgående fik Irland til at korse sig. 

Hej irske dyr i Sex Box. En del i dit nabolag ved nu, at du har tisset på din kæreste i Paris, lød det fra en bruger på twitter, der var glødende efter parrets optræden. 

Den irske mands mor, må nu sidde med hænderne foran sit ansigt. Nogle ting bør de andre kirkegængere ikke vide.

Maria og Ciaran valgte en sex-stilling, inden de gik ind i rummet, og kort tid efter kom de ud. Helt afslappede og i badekåber og talte om oplevelsen. 

- Jeg kom, da jeg tog hende bagfra, lød det fra Ciaran, mens han sad næsten afklædt. 

Spændende hvor længe der går, før det bizarre tv-koncept kommer til Danmark. 

 

Dagens Gossip