Danske mestre sendt ud af pokalen

Træner Nicolai Jacobsens mandskab tabte overraskende til HC Midtjylland i ottendedelsfinalen med 26-25 efter at mesterholdet havde været bagud 13-9 ved pausen.

Aalborg fik ellers hentet det tabte midtvejs i anden halvleg, hvor der stod 18-18, og de to hold fulgtes ad til 24-24. Så scorede HC Midtjylland til 26-24, men med lidt over et minut tilbage på uret reducerede Aalborgs Mads Mensah Larsen hjemmeholdets føring til ét mål.

Samtidig blev hjemmeholdets Kristian Gjessing udvist, og endnu en af holdets spillere måtte ud, da HC Midtjylland fejlagtigt havde for mange spilelre på banen.

Med to spillere i overtal i 58 sekunder havde Aalborg alle muligheder for at sikre sig mindst uafgjort og forlænget spilletid, men mesterholdets svenske landsholdsspiller Johan Jakobsson præsterede at spille bolden direkte hen til en modstander. Og så var de danske mestre ude af pokalturneringen.

HC Midtjylland har i denne sæson fået tilgang af en række spillere fra Håndboldligaen. Blandt dem Skjerns Kristian Gjessing, Heino Holm Knudsen fra Team Tvis og fløjen Jørgen Rasmussen, der er kommet til HCM fra Mors/Thy.

Dagens Gossip