Danske musikere i sorg: Vi vil savne Linkoban

Halvandet års kræftforløb sluttede onsdag den 17. februar for Ling Ly, bedre kendt som Linkoban. Torsdag offentliggjorde familie og venner i en opdatering på Facebook, at dronningen af dansk grime-rap ikke er iblandt os længere, og siden er støtten til sangerinden og hendes familie vokset på de sociale medier.

Musikmageren Pato Siebenhaar, der blandt andet er kendt for sangen "Nighthawks" og sit samarbejde med sangerinden Ane Trolle, ønsker på Facebook, at Ling Ly er kommet op til den "helt store buffet".

- Ling! Et talent der bare ville ud, ligegyldigt hvad. Mine tanker går til hendes familie og hendes venner, sjældent har en person være så vellidt, skriver Siebenhaar på sin Facebook-profil.

Bandet Lukas Graham var en af de første kunstnere, der tilkendegav sin støtte efter sangerindens død.

- Smukke Linkoban. Din kamp for at redde din krop var en episk bestræbelse, og du gav aldrig op. Hvil i fred, skriver gruppen på sin Twitter-profil.

Trioen Outlandish, der ligesom Linkoban har rødder i Brøndby Strand på den københavnske vestegn, var også hurtigt på banen med et par sidste ord til den kvindelige rapper.

- Hvil i fred, Linkoban. Dit talent vil være savnet, skriver gruppen på Twitter og hashtagger blandt andet med budskabet om, at kræft er noget lort.

Den københavnske gadefestival Distortion har valgt at ære Linkobans minde ved at lægge et billede af hende til en koncert op på deres Facebook-profil. Hertil skriver de, at hun er stærk, smuk og talentfuld.

- Distortion vil savne dig, Linkoban, skriver arrangøren på sin Facebook-profil.

Se deres opslag her:

https://www.facebook.com/PatoSiebenhaar/photos/a.205254816153750.54794.1...

https://twitter.com/LukasGraham/status/700297890263146498?lang=da

https://twitter.com/outlandishDK/status/700313597445066752

https://www.facebook.com/cphdistortion/photos/a.84926225955.79567.633190...

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip