Danske musikidoler: Her er vores bedste tips

Skrevet af admin

28/12/2015

Dagens topnyheder

De har selv kæmpet for at bryde gennem den benhårde musikbranche, og derfor ved de danske hitmagere om nogen, hvad man skal gøre, og hvad man skal holde sig fra for at få succes.

Først og fremmest handler det om at være nyskabende og talentfuld, siger drengene fra Djämes Braun til Ritzau Fokus.

- Et råd til en, der gerne vil slå igennem, er: Hvis man gerne vil stikke ud og komme med noget, så skal man tænke over, hvad for noget musik man vil lave, for der er optaget på alle hylder i Danmark.

Den danske duo Quadron har været meget nyskabende og endda slået igennem både herhjemme og internationalt og har et klart råd med på vejen til unge, håbefulde musikalske spirer.

- Hold fast ved din oprindelige vision for den musik, du gerne vil lave. Hvis du går på for mange kompromiser, så bliver det svært at vende tilbage til det oprindelige udtryk senere, siger Coco. O, som er den kvindelige halvdel af succesduoen, mens hendes pointe bliver suppleret af Kesi.

- Mit råd er, at du aldrig må give op på din drøm lige meget hvad, understreger rapperen.

Samtidig kræver det også masser af timer i øvelokalet, mener Scarlett Pleasure.

- Bliv ved med at øve, og lad være med at fokusere på det med at være kendt. Gør arbejdet ordentligt, og læg timerne i det, råder hitgruppen, mens Silas Bjerregaard fra Turboweekend lægger sig i samme tråd.

- Man skal koncentrere sig om kunsten. Det er der, man skal være dygtig, siger forsangeren.

"Toppen af Poppen"-vennerne Lars Lilholt og Mattias Kolstrup fra Dúné står også klar med deres bedste råd til opkommende musikspirer.

- Man skal bare blive ved med at være sig selv, og man skal sørge for at være til stede i det, man er i og lade være med at lyve over for sig selv, siger musikveteranen, mens den succesfulde forsanger understreger:

- Skriv aldrig under på noget, som I ikke har fået en advokat til at kigge igennem først. Jeg har selv bitre erfaringer, lyder det fra den unge rockdreng.

/ritzau/FOKUS