Danske musikstjerner: Her er vores juleønsker

Skrevet af admin

24/12/2015

Dagens topnyheder

Gaveræset har været i gang længe, og nu skal de mange smukt indpakkede gaver snart lægges under juletræet.

De danske musikere har både små og store ting stående på ønskelisten, men det er langt fra alle ønskerne, det er muligt at placere under træet juleaften.

- Mit største juleønske i år er nok bare, at vi ikke går ned på sovs. Det er svært at ønske sig noget, når man laver det, man godt kan lide, siger den danske dj Kato, og bliver bakket op af den unge sangfugl Cisilia, der også har alt det, hun drømmer om.

- Mine ønsker er allerede gået i opfyldelse. Det er bare at lave musik og være kreativ. Jeg ønsker selvfølgelig, at alle har det godt og er glade, siger hun.

Andre er til gengæld mere sikre på, hvad de håber gemmer sig under træet den 24. december. Popprinsessen Stine Bramsen ønsker sig en lille ting, der kan hjælpe hende lidt, når hun spiller koncerter.

- Jeg ønsker mig en vandfast eyeliner. Efter alle mine koncerter har jeg eyeliner over det hele, siger sangerinden, der også ønsker, at hendes juleaften bliver en succes.

- Det er første gang, jeg selv skal holde jul, så jeg ønsker mig også, at det hele går dramafrit, siger hun.

Hitbandet The Minds of 99, ønsker sig, ud over fred på jorden, også noget, der kan gøre forberedelsen lidt lettere til koncerter og arrangementer.

- Jeg ønsker mig en tøjsteamer, fordi jeg altid står og stryger skjorter. Det er jeg træt af, siger bandets trommeslager Louis Clausen.

Det danske stjerneskud Karl William, der i år vandt P3 talentprisen og en Gaffa-statuette, har et helt praktisk ønske juleaften.

- Jeg ønsker mig et stegetermometer. Jeg vil gerne lære at lave en steg til nytårsaften, for den opgave har jeg påtaget mig, siger Karl William.

Soultalentet Patrick Dorgan, der står bag hits som "Marilyn" og "Bitter", svarer prompte på spørgsmålet om, hvad han ønsker sig til jul.

- En ny hårgrænse og fred i verden, siger han, men fortæller også, at han ikke er så vild med ønskeliste-konceptet.

Det samme ser ud til at være tilfældet for både Lukas Graham Forchhammer og Emil Stabil, der begge blot glæder sig til familiehygge.

- Min søster kommer hjem fra en lang rejse her snart, så det er bare mit juleønske, at vi får en dejlig jul sammen. Det bliver dejligt at se hende igen, siger Emil Stabil.

/ritzau/FOKUS