Danske One Direction-fans raser: Bliv væk fra koncerten, Citybois

I dag kom nyheden om, at Citybois skal varme op for One Direction.

Det er faldet en hel del One Direction-fans for brystet. Kommentarfelterne har glødet på Facebook, og sågar på Citybois’ egen Facebook-side.

De er tilsyneladende vrede over, at de tidligere X-factor-deltagere spiller før hovednavnet og supportbandet McBusted.

- Der er allerede et opvarmnings band, og vi har ikke tid til så meget andet. Vi vil KUN høre One Direction, da det er dem vi har betalt for. Vi ElSKER One Direction og helt ærligt i på alder, med de fleste andre piger. Hvem gider høre på to opvarmnings band? Ingen nej, så vil vi helst høre på Mcbusted, dem kender vi også nu og de er altså bedre, skriver Sofie Amalie Hindsby på Citybois’ Facebook-side.

Det er Laura Lokdam enig i.

- vær søde at blive væk d. 16 juni. Vi har ikke bedt om jeres tilstedeværelse, og den vil ikke blive værdsat. Vi har betalt for at se One Direction, hvilket vi glæder os helt vildt til, og vi vil ikke have denne glæde ødelagt ved at skulle tvinges til at lytte til jer.. I har fans, det er jeg klar over, og det respekterer jeg, men så optræd for dem, der aktivt har valgt jer til, i stedet for at tvinge os til at lægge øre til det. På forhånd tak, skriver hun.

Også på diverse nyhedssider gløder kommentarfeltet.

- Jeg har været sur siden jeg fik mailen kl. 10! Hold kæft hvor er det skuffende! Jeg håber at der er lydproblemer indtil 1D går på scenen. Ellers falder man da om af kedsomhed i år og ikke dehydrering, skriver Michelle Skjødt Hansen til Se & Hørs nyhed. 

- Hold nu kæft hvor skal jeg da tortureres meget til den koncert, konstaterer Christian Kowita Haurum Schriver på Metroxpress’ nyhed. 

- Citybois skal bare holde sig langt væk. Jeg har ikke betalt i dyre domme for at de skal ødelægge mine trommehinder, siger Jen Maria Jørgensen samme sted.

Dagens Gossip