Danske sikkerhedsmyndigheder følger Paris-angreb tæt

Det er endnu yderst sparsomt med oplysninger fra de danske sikkerhedsmyndigheder, men både Københavns Politi og PET oplyser først på natten til lørdag, at man følger situationen i Paris tæt.

- Københavns Politi følger situationen i Frankrig nøje og er i dialog med PET og Rigspolitiet, oplyser Københavns Politi på sin officielle Twitter-profil.

Også PET kunne kort efter midnat oplyse til Ritzau, at den danske efterretningstjeneste følger situationen i Paris nøje. PET har derudover ingen kommentarer til sikkerhedssituationen i Danmark set i lyset af angrebene i den franske hovedstad.

De danskere, der befinder sig i Paris, opfordres af Udenrigsministeriets Borgerservice til at tage kontakt til deres pårørende. Før midnat lød beskeden fra Borgerservice, at man ikke havde fuldt overblik over situationen i Paris.

- Det eneste, vi kan sige på nuværende tidspunkt, er, at ambassaden i Paris er ved at undersøge sagen, men de har endnu ingen oplysninger, sagde den vagthavende ved Borgerservice til Ritzau.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip