Danske sikkerhedsmyndigheder følger Paris-angreb tæt

Det er endnu yderst sparsomt med oplysninger fra de danske sikkerhedsmyndigheder, men både Københavns Politi og PET oplyser først på natten til lørdag, at man følger situationen i Paris tæt.

- Københavns Politi følger situationen i Frankrig nøje og er i dialog med PET og Rigspolitiet, oplyser Københavns Politi på sin officielle Twitter-profil.

Også PET kunne kort efter midnat oplyse til Ritzau, at den danske efterretningstjeneste følger situationen i Paris nøje. PET har derudover ingen kommentarer til sikkerhedssituationen i Danmark set i lyset af angrebene i den franske hovedstad.

De danskere, der befinder sig i Paris, opfordres af Udenrigsministeriets Borgerservice til at tage kontakt til deres pårørende. Før midnat lød beskeden fra Borgerservice, at man ikke havde fuldt overblik over situationen i Paris.

- Det eneste, vi kan sige på nuværende tidspunkt, er, at ambassaden i Paris er ved at undersøge sagen, men de har endnu ingen oplysninger, sagde den vagthavende ved Borgerservice til Ritzau.

/ritzau/

Dagens Gossip