Danske singler afslører: Dette må du ALDRIG gøre på første date

Hvis du gerne vil have, at jeres første møde skal være vellykket, skal du nok lige overveje en ekstra gang, før du inviterer din date på middag i privaten.

I hvert fald, hvis man skal tro en ny undersøgelse, som er foretaget af datingsiden PartnerMedNiveau.

Her har over 500 danske singler fortalt, hvad de mener, er de største dealbreakers på en første date.

Læs mere: Kvinde kan ikke trække sin lort ud i toilettet på første date - gemmer den et usædvanligt sted

For 48 procent af de adspurgte, var netop en middag derhjemme én af dem. Derudover var mere end halvdelen af singlerne enige om, at man ikke må tjekke sin telefon på noget tidspunkt under en date.

De af singlerne fleste foretrækker iøvrigt en date, som har snakketøjet i orden. For 78 procent af mændene er det en dealbreaker, hvis hans date taler for lidt - det samme mener 71 procent af kvinderne om en mandlig date.

Læs mere: Fem spørgsmål mænd ville ønske, de kunne stille på første date

Men det er ikke helt ligegyldigt, hvad det er, du snakker om på jeres første møde. Du må for eksempel ikke tale om andre dates, som du skal på. Det mener 43 procent af kvinderne og 41 procent af mændene er et stort tabu.

Det er heller ikke helt ligegyldigt, hvordan du klæder dig på, når du skal møde din date for allerførste gang. 47 procent af singlerne mener, at joggingbukser er en klar dealbreaker, mens 44 procent synes, at det er upassende at have solbriller på.

Læs mere: Her skal du ikke invitere på første date

Sidst men ikke mindst, bør du måske lige være opmærksom på, hvad du skjuler for din date. Kvinderne i undersøgelsen vil ikke tilgive løgne omkring rygevaner og alkoholvaner, mens mændene ikke tolerer løgne om datens alder og vægt.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip