Danske Spil afslører: Her er de 5 nyklækkede millionæres vinderkuponer købt

Skrevet af Nicolai Haugsted

15/04/2024
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Puljen er fortsat gigantisk.

Dagens topnyheder

Fem heldige vindere blev millionærer på Danske Spils lotterier i sidste uge – se her, hvor i riget kuponerne er købt. Ingen førstepræmier blev dog vundet, så nu er der 621 millioner i førstepræmiepuljen i Eurojackpot, og 10 millioner i Lotto.

Det skriver Danske Spil A/S i en pressemeddelelse.

Det kan være helt ok at vinde en trøstepræmie, når den gør, at man pludselig kan kalde sig millionær.

Det oplevede fem af kunderne hos Danske Spil i sidste uge.

To heldige kunder sigtede efter den gigantiske førstepræmie, men vandt i stedet tredjepræmier i Eurojackpot.

Tirsdag var det en heldig vinder fra Århus-egnen, som vandt 1.562.951 kroner for en tredjepræmie, mens heldet fredag tilsmilede en af Danske Spils kunder i Grønland. Vedkommende har været i Brugsen og købt en kupon, der nu er 1.399.626 kroner værd.

Der var ingen, der ramte førstepræmien i Eurojackpot, så den er igen ved at nå helt vanvittige højder: I næste uge er puljen på hele 621.000.000 kroner.

Lørdag var der heller ingen, der ramte førstepræmien i Lotto, men der var stadig to heldige vindere af Millionærchancen.

Den ene nyslåede millionær har købt en kupon med 10 rækker i Kvickly i Allerød – så der er lagt i kakkelovnen til en ordentlig overraskelse, når kunden forsøger at tjekke den for gevinster.

Den anden kunde kommer fra Gentofte Kommune og har spillet med via sit PLUS abonnement.

Der bliver også uddelt store præmier i talspillet Keno, og det var der lørdag en heldig dansker, der kunne glæde sig over. Den heldige kunde, som kommer fra København, ramte ni ud af ni tal, og det giver en gevinst på 1.000.000 kroner.

Fra Danske Spil lyder der et stort tillykke til alle vinderne – både til dem, som allerede ved de har vundet, og til dem, som stadig har den glade nyhed til gode.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag både Lotto, Eurojackpot og Keno.

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er lotteriet med de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Om Keno

Keno er det spil i Danmark, som har den største millionchance. Det går i al sin enkelthed ud på at gætte fra 2 og op til 10 rigtige tal ud af de 70 mulige tal. Der udtrækkes i alt 20 tal. Dermed er der gevinst for 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og/eller 10 rigtige. Der trækkes nye tal hver dag, og man kan både spille med gennem Lotto-appen, på danskespil.dk og hos en af de mange forhandlere.