Danske Spil: Der er så meget mænd ikke forstår

Aftalen betyder, at Oddset i 2013 giver 8 procent af overskuddet fra spil på Superligaen direkte til Kræftens Bekæmpelse.

Og samtidig stiller Oddset også sin reklamekampagne til rådighed for et lidt andet budskab end høje odds. Det skriver mynewsdesk.com i dag.

- Hele Danmark kender jo "Der er så meget kvinder ikke forstår-kampagnen". Men nu vender vi den rundt og siger "Der er så meget mænd ikke forstår ...". Alt sammen i den gode sags tjeneste – for at gøre mænd opmærksomme på risikoen for at få kræft, siger Søren Nielsen, marketingchef i Danske Licens Spil.

Hver tredje mand rammes i løbet af livet af kræft. Og faktisk er mænds risiko for at dø af kræft større end kvinders, blandt andet fordi mænd ganske enkelt er for sløve til at gå til lægen, hvis noget ikke er, som det skal være.

- Vi er selvfølgelig rigtig, rigtig glade for pengene, som vil hjælpe os i arbejdet med mænd og kræftsygdomme. Men samtidig er vi mindst lige så glade for, at vi kan lægge os op af Oddsets kendte og højprofilerede reklamekampagne. Dermed får vi en rigtig god platform, der forhåbentlig kan råbe mænd i alle aldre op, siger markedschef Claus Lorentzen fra Kræftens Bekæmpelse.

Samarbejdet mellem Oddset og Kræftens Bekæmpelse starter i forbindelse med Superliga-starten og kører i hele 2013.

Dagens Gossip